Viktor&Rolf

P1100300

Goodie bag – gled dere til en godtepose fylt med lekre innfatninger, når Viktor&Rolf lanserer sin nyeste brillekolleksjon for FW19.

P1100293

V&R – Duoen Viktor Horsting og Rolf Snoeren har designet ekstragavante kleskolleksjoner, både ready to wear og haute couture siden 1993, og er kjent for sine spektakulære moteshow, og har mottatt et vell av gjeve priser for sitt arbeid. De binder mote og kunst sammen, og flere av kreasjonene har vært utstilt på ulike museer og gallerier i Tokyo, London, Paris og Rotterdam.

Kolleksjonen er akkurat som forventet av det hollandske motehuset, spektakulært og innovativ. Her ser vi nyskapende og spennende former, en glamorøs miks av materialer og mønstre, tro mot merkets DNA og designfilosofi, haute couture high-end fashion med avant-garde elementer.

P1100292

Hot news – trendene fra catwalken fra de store motehusene for FW 2019-2020 fra New York, London, Milan og Paris er inspirert fra 60s og 70s fra den ene skalaen som hundetannmønstre og fornemme silhouetter, til punk wave’en med nagler og skinn og 80 tallets skimrende glamour på den andre siden. Accessoriene står virkelig i fokus – fra maxi-smykker, struttende midjebelter til iøynefallende hodeplagg.

Kilde VOGUE PARIS.

Brillekolleksjonen fra V&R bugner av modeller som vil komplementere de ulike stilene for FW perfekt, og er definitivt noe av det hotteste på brillemarkedet.

P1100283

Vintage touch – retro form med unikt design. Her har designerne kombinert skilpaddemønstret og krystall acetat med flere retro elementer – lekkert og smakfullt.

P1100326

En ramme som oser av karakter, kraftig acetat i skilpaddemønster med enkel logo og naglepynt på hengslet. Legg merke til den fine buen som går fra nesebro til øvre brillekant som gir et fint løft, og med regulerbare neseputer for en bredere passform.

P1100324

Kolleksjonen byr også på modeller med enkle og rene detaljer.

P1100305

Color bomb – freshe farger i transparent acetat i mer vågale former.

P1100313

Wearable daredevils – det som er spesielt med denne kolleksjonen og som skiller den fra andre kolleksjoner, er først og fremst de modifiserte formene og unike designelementene. Det er vågalt, men også nedtonet på grunn av materialene i metall, som gir lekre statement-briller med en luksuriøs finish.

P1100310

Personlig elsker jeg elegante metallinnfatninger da de gir en fornem og feminin look, her har man valgt en enkel og myk front i blankt sølvmetall med trapesformede stenger i rosa havana.

P1100306

Aviator – en ny variant av piloten, lekkert modernisert i shiny gullmetall som gir et nyskapende og sofistikert uttrykk.

P1100268

Jewel – brillen som har hedersplassen midt i ansiktet som et smykke, er denne et perfekt følge til partylook’en – eller for den som ønsker å skinne litt ekstra med iøynefallende rammer.

P1100275

Den kan også tones ned da Swarovski-pynten er avtagbar, så blir det en riktig så diskret brille til hverdagslook’en. V&R lanserte en egen smykkekolleksjon i 2009 for Swarovski.

P1100282

Diva queen – hurra for denne herligheten av en skikkelig diva solbrille. Kraftig acetat i havana med brede midtstilte stenger i en form og finish som gir en skikkelig wow-effekt.

P1100336

P1100257

Flowerbomb – butterfly shaped fasong i transparent markant acetat i korall med midtstilte stenger i burgunder med skimret finish.

Foto: Stine Westlund

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s