adidas

Det legendariske sportsmerket Adidas er ute med en ny brillekolleksjon, i tråd med merkets designfilosofi bugner kolleksjonen av sporty rammer av høy kvalitet med ikoniske designelementer – perfekt for de som identifiserer seg med urban street style og athleisure-trenden.

Fun facts: Adolf «Adi» Dassler var baker og friidrettsutøver som lagde sine aller første par sko av seilduker, lær og fallskjermsilke på kjøkkenet til sin mor på 20-tallet. Sammen med sin bror Rudolf «Rudi» Dassler startet de Geda Shoe Factory, et selskap som på under ti år solgte over 200 000 spesialsko, deriblant brukt av Jesse Owens som vant OL-gull i 1938. Samarbeidet mellom brødrene tok etterhvert slutt, som førte til at Rudi Dassler i 1948 etablerte Ruda, som senere ble til Puma, og i 1949 etablerte Adi Dassler adidas.

Det nå verdenskjente merke, har de mestselgende fotballskoene gjennom tidene; Copa Mundial og er frontet av nåtidens største fotballhelter som Messi og David Beckham.

Originals & Sports – Adidas har to separate kolleksjoner; adidas Sports; som er unisex og har et mer sporty preg i materialer som er slitesterke og komfortable med silikonendestykker som gir et ekstra godt grep, i farger og gjenkjennelig logo med de tre paralelle stripene.

adidas Originals – kolleksjonen byr på kule retro vibes og spennende former i matte teksturer og gyllent metall med foliert ikonisk gull-logo.

Sporty shades i klassiske stiler fra adidas Originals.

Gjenkjennbare designelementer som ikonisk gullogo, og detaljer i hvitt og grønt inspirert fra Stan Smith-skoene.

Recognizable.

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s