ECO

dscf5335

ECO, ny kolleksjon av unike materialer. Her ser man lekkert skandinavisk design laget av resirkulert acetatmateriale og Ecocetate som er et biologisk nedbrytbart materiale laget av planter og trær, vakkert og miljøvennlig.

Kolleksjonen består av acetatmodeller med ulik finish som imitert trestruktur og spennende mønstre, transparente, matte og børstede overflatebehandlinger. Fasonger med mykt løftende linjer i en fargeskala som strekker seg fra naturens jordtoner til de friske og klare fargene som cerise og lyng.

dscf5388dscf5320

ECO er det perfekte valg for den miljøbevisste.

dscf5338

Foto : Stine Westlund

En kommentar om “ECO

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s