Shady Chic

DSCF6435

Solbrillen – det perfekte fashion accessory!

Her er et utvalg av mine favoritter fra Karl Lagerfeld som gjenspeiler sesongens solbrilletrender.  Butterfly og cat eye i utsøkte former og materialer med unike detaljer. Komplementer 70-talls looken med en oversized rund brille som her; i en lekker kombo av acetat og metall i soft taupe. Ønsker du en mer klassisk variant, gå for en enkel ramme i melerte jordtoner, da det vil gjøre solbrillen mindre fremtredende i ansiktet.

DSCF6426

Dette er definitivt solbrillen for deg som vil fremstå som posh og chic! Her ser vi utsøkte detaljer, og jeg liker spesielt godt de midtstilte enkle metallstengene med en tvist som virkelig setter prikken over i-en på denne praktfulle solbrillen.

DSCF6424

Cool cat! Fun fact: Cat eye-fasong er mye brukt i KLs brilledesign, og dette kommer av hans lidenskap for katter.

«The world looks more beautiful through tinted glasses» – Karl Lagerfeld

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s