Colour me beautiful

L1050179

L1050181

Hurra for fargerike briller som får deg til å stråle! Alle har vi en favorittfarge og fargenyanser vi liker aller best, og dette er som regel farger man kler og som matcher klesskapet. En brille er et smykke midt i ansiktet, så her er det viktig å treffe rett fargevalg. Er man usikker på hvilken fargetype man har, se tidligere innlegg – Farger, kategorisert under Fargetoner – og sjekk hvilken hudtone du tilhører.

En god huskeregel er kald vs varm, putt brillen på og se hva det gjør med hudtonen, den vil virke gusten ved feil farge og gløde ved rett fargevalg. Her vil du også få eksperthjelp av dyktige brillestylister om du er usikker. Det som også er viktig å tenke på er at når man endrer hårfarge har dette også påvirkning på hvilke farger man kler. Har man f eks hatt en bruntonet hårfarge som har endret seg med årene til å bli mer askegrått, vil du kle kaldere farger enn hva du gjorde tidligere.

Sjelens speil – øyenfargen din spiller ofte hovedrollen ved fargevalg, de skal glitre, og man kan ved å bruke komplementær farger forsterker og gjøre fargen mer intens. Les mer om dette på innlegget – Grønt er skjønt, kategorisert under Fargetoner.

L1050140

True blue – lekre acetatrammer i blånyanser som azur og koboltblå, som forøvrig er en farge vi ser mye av på høstens trendplagg.

L1050144

L1050151

Brente toner – perfekt valg for de med en varm hudtone.

L1050161

Grønne skjønnheter – varm og kald, olivengrønt for de varme og jadegrønt og turkis for de med en kald hudtone.

L1050164L1050175

L1050170

Lillatoner er rålekkert til brune øyne, komplementer med en metallisk øyenskygge i burgunder, aubergine eller fersken, som også er en hot trend, så vil dine brune øyne skinne.

 

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s