4 briller – 4 stiler

L1050898

Alle har vi behov for en brillegarderobe til ulike antrekk og anledninger, ta disse fire flotte brillene som eksempler på dette.

L1050271

Romantisk –  modifisert avrundet aviator i blank gullfinish. En universal form som er lekkert til de fleste antrekk, og særlig til denne sommersøte kjolen med denimjakke og sneakers i rosa fløyel fra Superga.

L1050982

Formell – perfekt ramme til formelle anledninger fra Osiris, designet av anerkjente Jørgen Simonsen, i matt sort med en dyp bordeaux bakflate i titanium som gjør den superbehagelig å ha på en lang business-dag.

L1050952

Bohemsk – red alert – lekker bringebærfarget innfatning fra Karl Lagerfeld som komplementerer en bohemsk look, som her vist med en kimono med vakre broderte detaljer i rødt – som forøvrig er en av de hotteste fargene denne sesongen.

L1060007

Soft and casual – nydelig avrundet form i transparent røkfarget acetat fra Lyle & Scott for en diskret og myk stil.

Foto: Stine Westlund

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s