Eyewear love

L1001653

Jeg elsker briller! Ikke bare fordi det er et uvurderlig synshjelpemiddel, men fordi det er med på å uttrykke vår personlighet og stil som et smykke midt i ansiktet.

Mye har skjedd i optikerbransjen de siste tolv årene. Etter sytten år i bransjen, hvor jeg har jobbet hos grossist med import av designinnfatninger, samt ulike kjeder opp igjennom årene, er det en stor glede at briller er blitt mer tilgjengelig for alle uten at det går på bekostning av kvalitet og design. Utvalget er enormt, det finnes et mangfoldig utvalg innfatninger i ulike materialer, fasonger og farger inspirert av fortidens klassikere.

Med dagens priser og tilbud er det mulig for alle som ønsker; å ha en egen brillegarderobe, som er min fanesak – «vi bruker ikke de samme skoene til alle anledninger, det samme bør også gjelde for briller», sitat brilledesigner Helge Flo.

L1060961

L1060983

Fantastisk design fra den anerkjente haute couture designeren Jørgen Simonsen. Helstøpte fronter i ren titanium, med todelte farger som gir spennende kontraster.

L1001647

Pearl treasure – unik form og farge i nydelig skimret elfenben med smaragdgrønne stenger, designet av norske Helge Flo.

L1060972

L1060974

Love Moschino – nydelig butterfly fra det italienske merket Love Moschino. Sofistikert med et herlig fargespill i plomme, turkis, kobolt, oker, lilla og rødtoner.

Foto: Stine Westlund

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s