Party season

 

Ingen grunn til å la brillene bli hjemme når man skal ut på fest. La de være en viktig del av antrekket – som et smykke midt i ansiktet. Her viser nydelige Nora hvordan du komplementerer partylooken med et par lekre statementbriller med gulldetaljer fra Balmain.

L1080623

Ved rett fargevalg på innfatning og sminke kan du fremheve dine øyne. Bruk fargehjulet som hjelp, da finner du komplementærfargen som skaper størst kontrast og dermed forsterker øyenfargen ytterligere, og får øynene til å skinne.

Noras vakre blå øyne vil derfor bli forsterket ved bruk av en skilpaddemønstret ramme, da de ravgule spettene fremhever blått. Gullskimret øyensminke gjør prikken over i-en som får blå øyne til å glitre.

Nora Leo

Dyriske mønstre, vakkert kombinert – skilpaddemønstret ramme fra Balmain og kjole i leoprint fra Ganni.

Nora polkadot

Party – edgy og sofistikert, brillen fra Balmain med sin unike form og detaljer som hever ethvert festantrekk.

Foto: Stine Westlund

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s