DAY launch


 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

 

 

Da DAY Birger et Mikkelsens første brillekolleksjon skulle lanseres i Norge tok selveste Marianne Brandi, DAYs creative director, turen opp fra Italia.

L1100895

Marianne snakket om hvordan kolleksjonen ble til, og viste hvordan elementer fra DAYs designfilosofi gjenspeiles i brillekolleksjonen, med sine unike fargemønstre, retroelementer og etniske detaljer, særdeles elegant utført – tro mot merkets DNA. Hun har alltid sett på en brille som et accessory, da hun tidligere har hatt briller med glass uten styrke som en viktig del av antrekket. Det var med begeistring og glede hun presenterte denne fantastiske kolleksjonen, som er svært etterlengtet, med designelementer vi aldri før har sett maken til.

L1100905

Brillekolleksjonen som favner et bredt spekter, ble svært godt mottatt av de som deltok på eventet, og alle fant sin favoritt.

 

Frame styling – Jannecke Weeden fikk eksperthjelp fra Marianne da hun skulle plukke ut nye briller fra DAY-kolleksjonen. Og valget falt på disse sofistikerte og råkule pilotrammene i matt gull, og et par i en mer firkantet form med retro detaljer i transparent acetat i melerte bruntoner.

L1100851

Personlige favoritter – elegante rammer på hvert sitt vis som skiller seg ut i mengden.

L1100683

Denne har jeg valgt med fotokromatiske glass, da den egner seg like flott som en solbrille.

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s