Wedding bliss

L1120863kopi

Å stå hvit brud – er en drøm for mange, enten man velger et stort kirkebryllup, eller en enkel seremoni, er dette en stor dag hvor man ønsker å skinne på sitt vakreste. Mange sverger til linser denne dagen, selv faste brillebrukere, da man kan føle at brillen ikke passer sammen med brudekjolen og tilbehør. Derfor er det viktig  å anskaffe seg briller som passer til en slik anledning, når briller har blitt en del av din personlighet.

Tidligere har jeg skrevet masse om det å ha en egen brillegarderobe, som er min fanesak, og med dagens priser og tilbud kan du bygge en garderobe så du har briller som egner seg til enhver anledning og antrekk, til og med til brudekjolen.

L1130050

Transparent og sart i en soft form, diskret og en perfekt match til bryllupsantrekket.

L1130019

Be different – en mer vågal variant fra Love Moschino.

L1130071

Ren hvit i en soft cat eye med delikate detaljer i gull fra Love Moschino.

L1120891

L♥VE

L1120911

I do – vakre Erika Jahr og Kim Fredrik Aanerud som flotte bryllupsmodeller, Erika i en romantisk brille fra Kylie Minogue Eyewear i rosegull, Kim Fredrik med en elegant polert skilpaddemønstret innfatning fra Tiger of Sweden.

L1130049

Delikat og feminin rund metallramme i rosegull fra Kylie Minogue Eyewear.

L1120980

Sunny day –  sofistikerte shades i hvit marmor fra Kylie Minogue Eyewear og klassisk browline fra Lyle & Scott som komplementerer stilen.

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s