Bliss

L1003779

L1003780

L♥VE –  jeg var så heldig å få ta bilder av det vakre kjæresteparet Andrea Liheim og August Bergerud Johannesen på den idylliske eiendommen Villa Vingero ved Vingersjøen som eies av familien Bergerud Johannesen, en nydelig sommerkveld.

L1140279

Brown eyed girl – Andreas nydelige brune øyne blir fremhevet og skinner litt ekstra med denne plommefargede innfatningen fra Love Moschino. Det er fordi ved bruk av komplementærfarger, brune øyne har mye gult i seg og på motsatt side av gul på fargehjulet finner man lilla, gir størst kontrast og fremhever øyenfargen ytterligere.

L1140295

Blue eyed boy – det perfekte eksempel på øyne som glitrer, Augusts vakre blå blikk skinner vakkert innrammet i gull fra Tiger Of Sweden.

L1140336

L1140386

Summer nights by the lake♥

L1140397

Aviator – lys matt antikkgull er soft og diskret, her i en feminin avrundet pilot fra Tiger Of Sweden.

L1140374

All smiles.

L1140439

L1140437

Tiger Of Sweden – skandinavisk design på sitt beste, designer Mikael Parsmo har jobbet med brilledesign i mer enn tyve år, og for ham er brillens innside vel så viktig med tanke på design når det gjelder passform og komfort. Tro mot merkets DNA, en brillekolleksjon av høy kvalitet, skredderformet for ulike ansiktsfasonger. Her viser Andrea og August noe av det hotteste du kan ha på nesen, elegant metall eller en markant acetatramme.

L1140363

Sweetheart – skjønne Olivia med søte lilla briller i børstet metall fra Crayons. For de små som har en flatere neserot, kan neseputer være et bedre alternativ enn fast nesebro, slik at brillen ikke kommer for lavt, så øyet treffer glasset, da de ser opp til det meste.

L1140509

Crystal shades – rålekker solbrille fra Lyle & Scott, rund krystallramme med vintage nøkkelbro og designelementer med grågrønne glass.

L1140484

Sunny –  sunnies fra Kylie Minogue eyewear, Lyle & Scott og Norr.

 

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s