Still summer

smile

August – selv om høsten lister seg innpå, er det fortsatt tid til å nyte strålende solskinn før sommeren er over. Husk solfaktor for øynene, barns øyne er ekstra sensitive mot sollys og mottakelig for de skadelige UV-strålene. Se etter at solbrillen er CE-merket, hvilket betyr at den europeiske standarden og kravene for UV-beskyttelse i glassene er oppfylt.

L1140868

Skandinavisk design – Norr eyewear med polariserte glass som fjerner gjenskinn fra vannrette overflater og skaper et klarere bilde av omgivelsene.

L1140875

Sunny sweethearts♥

L1140901

Sparkling Swarovski.

L1140943

Luksuriøs kitten – cat eye fra Kylie Minogue eyewear besatt med Swarovski-krystaller.

20180804_211155

Festival shades – runde rammer er et perfekt følge til en bohemsk festival look. Denne lekre modellen er fra Kylie Minogue Eyewear, i shiny gullmetall med moccafargede skinnstenger med sømpryd.

L1140999

Edgy coolness fra Tiger Of Sweden med en svak fargegradering i glasset, som gir en kul effekt og en behagelig demping av lyset, særlig skarp innendørs belysning.

L1140936

Put your shades on♥ Polariserte sunnies fra Polaroid i et lett og fleksibelt gummiert materiale som gjør de superbehagelige å ha på, i tillegg til at de er solide.

 

Foto: Stine Westlund

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s