Mini me

Nå lanseres en ny og lekker innfatningskolleksjon for barn, hipt og trendy – metallinnfatninger i duo-color. Designet med tanke på passform, kvalitet og stil.

P1100949

Det er viktig å sjekke barnas syn tidlig og jevnlig – da flere skolebarn sliter med dårlig syn, og med dagens teknologi og verktøy som Ipad og Smartboard gjør at hverdagen kan være vanskelig for de som har ukorrigert synsfeil og samsyn.

De fleste alvorlige synsfeil blir avdekket ved helsekontroll i tidlig alder, og henvist videre til øyelege. Men det finnes tilfeller hvor dette ikke blir oppdaget tidsnok da det kan være vanskelig for de aller minste å formidle at de ser dårlig, da de ikke vet om bedre.

Så har du et barn som stadig gnir seg i øynene, tilter på hodet når de skal fokusere som for eksempel på TV, myser for å se ting klart, eller stadig gjør feil beregninger, så oppsøk optiker. De har den absolutte kunnskap og verktøy som får avdekket en mulig synsfeil.

P1100963

Det er særdeles viktig at synsfeil hos barn blir oppdaget tidlig og korrigert, da dette vil bidra til å gjøre mestring, lek og undervisning enklere.

P1100933

Mini pilot i lekker satengfinish i kornblått og sølvmetall.

P1100960

Dråpeform med en kantet topp, innovativ design i rene farger.

P1100769

Myke former i matte pasteller i fin kombinasjon med blankt metall i gull og sølv, gir en ren og diskret look.

 

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s