Beautiful DAY

Lekkert brillenytt fra DAY Birger et Mikkelsen, som oser av DAY’s unike design, og som gjenspeiler Marianne Brandis inspirasjon bak denne kolleksjonen – den sterke, selvsikre kvinnen, som er vågal og leken – uansett alder.

En stor inspirasjonskilde er designeres mange reiser til Sør-India og Nord-Afrika, som man ser med fargerike og spennende mønstre med etniske detaljer innlemmet i innfatningene, samtidig som man ser skandinavisk design, de rene linjene, hvor form og funksjon er like viktig – derav er materialene i ypperste kvalitet.

Fantastisk ramme med fremragende designelementer, nydelig smaragdgrønt fargespill med perlemor, og naglepynt subtilt på øvre brillekant. Dette er en ramme som vil skape masse oppmerksomhet og gi en skikkelig wow-effekt!

Her ser vi samme fantastiske fargespill i en avrundet form med nøkkelbro, i nyanser av lys plomme og rosa skimret acetat.

Tåreformet pantoinspirert form, hvor acetat og gyllent metall er nydelig forent.

Sofistikert 70-talls inspirert form i transparent lys rosa champagnefarget acetat.

Metallinnfatning med rene linjer i varm terracotta og brent fersken.

Sirkelrund ramme i matt sort med en bakre ramme i gyllent gull, som gir en lekker kontrast.

Kolleksjonen fra DAY favner et bredt spekter, og alle innfatningene med en wow-faktor, uten at det blir for mye, da det er så subtilt og lekkert gjennomført, som er årsaken til DAY’s suksess, også i brilleverdenen.

Briller er et personlig statement og viktig accessory – det er utrolig å se hvordan et par fantastiske rammer kan sette karakter og komplementere ens stil og utseende.

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s