Gorgeous sunny news – SS24

Våren er like rundt hjørnet, og februar har allerede bydd på varmende og etterlengtede solstråler – da er solbriller et must! Som solkrem for øynene, er solbriller også et fantastisk fashion accessory for å komplementere stilen – og denne sesogen byr på flere juicy statement sunnies som lar deg og din personlighet skinne!

SS24 – vi ser mer fokus på farger, volum, chunky acetat, rektangulære former, unisex og iøynefallende detaljer – inspirert av den livlige energien og stilen til den yngre generasjon.

Stille luksus – tidløse modeller inspirert av fortidens klassikere med en moderne vri, materialer av eksklusiv kvalitet, nøytrale fargepaletter, utsøkte detaljer – innfatninger som er laget til å vare i flere tiår.

Rectangle – rektangulære former i transparent acetat.

Marble – chunky acetat rammer med marmorelementer.

Futuristic elegance – smalere sunnies i markant acetat med perlemoreffekt.

Cool cats – en unik kombinasjon av det lekne og tidløse.

Eye catching – cat eye i transparent acetat i lys indigo med marmoreringer i cerise, teal og sort.

Aviator – alltid aktuell, her en mer voluminøs utgave av piloten fra HUGO.

Bold – markant, maskulint, tidløst og elegant.

Flashy – statement shades fra Vivienne Westwood.

Volume – modifiserte former av fortidens klassikere. Denne skilpaddemønstrede hexagonform med midtstilte stenger fra Marc Jacobs har klare referanser til 70-tallets tiår.

Clean lines – moderne og minimalistiske linjer med subtile detaljer, her vakkert balansert fra Marc Jacobs i nude og rosegull.

Kinderegg – sesongens trender byr på noe for enhver smak; moderne og retro klassisk, futuristisk design og tidløse silhuetter.

Foto: Stine & Christer Folke Westlund

Legg igjen en kommentar