House of fashion – Casa Blanca

L1070119

En av de flotteste klesbutikkene her i landet finner du på Kongsvinger, Casa Blanca AS. Den eies og drives av Pia Lena Nyhuus, som er utdannet musikalartist. Hun overtok driften etter sin mor i 2013, og butikken feirer i 2018 sitt 25 års jubileum.

Casa Blanca kom på en formidabel 23. plass av over 2000 frittstående klesforretninger, kåret av Tekstilforum, basert på undersøkelser og tall på de mest lønnsomme bedriftene i 2016. Og i 2012 vant de den ærefulle Serviceprisen i Kongsvinger.

Grunnen til Casa Blancas suksess er enkel – her snakker vi fagkunnskap, kvalitet og service til fingerspissene. Hver kunde får en opplevelse hver gang man entrer det høye hvite huset.

L1070174

Anne Mette Melgård og Pia Lena Nyhuus.

Pia reiser Europa rundt på x antall fashion shows, for inspirasjon – slik at hun og butikkteamet alltid er i forkant av trendene. Med et bredt og lekkert utvalg i ypperste kvalitet, fra kjente merkevarer fra blant annet Skandinavia, Tyskland, Holland og Italia –  er fristelsene mange.

 

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fra skoavdelingen i annen etasje.

Tilbehør som smykker, klokker, vesker, belter og sko kan heve et hvert antrekk til et nytt nivå, i likhet med briller – som et smykke midt i ansiktet♥

L1070049

Høsttoner – lekkert fra Cambio med detaljer i lurex og brodert blomsterdekor, lavendelblå strikk fra Ganni og champagnefarget ramme fra Bruuns Bazaar med detaljer i gull.

L1070052

80s – store og fluffy boblejakker er supertrendy denne vinteren, denne i rosa fra Samsøe & Samsøe, her med en matchende innfatning fra MAX&Co.

L1070074

Rattle – veske og belte fra det norske merket Cala & Jade, polert og sofistikert fra det italienske merket Love Moschino.

L1070091

Bling bling – sesongen tro, fram med paljettene, røkfarget front med krystallbelagte stenger i Swarovski-krystaller fra Kylie Minogue-eyewear.

L1070095

Brilliant Swedes – lekreste ørepynten fra Caroline Svedbom og favorittpiloten fra Tiger of Sweden.

L1070063

Faux – fake fur kombinert med råkule rammer fra Scandimania – og du blir definitivt lagt merke til i mengden.

L1070083

Skandinavisk design – dyp bordeaux og gull, veske fra Cala & Jade, aviator fra Scandimania.

L1070113

Red hot – veske fra Holzweiler og innfatning fra REDGREEN.

L1070168

Eye-catching – markant i glossy havanna fra Tiger of Sweden.

 

L1070162

Desire – fantastisk jakke fra Munthe som definitivt står på min ønskeliste♥

Foto: Stine Westlund

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s