Catching rays


L1070226

Oktobersol – en solfylt høstdag er nydelig! Den lave høstsola er helt spesiell, og minner oss om at vi nå går mørkere tider i møte, så her må man bare ut for å nyte den crispe lufta og fantastiske fargene. Og helt uunnværlig er solbrillen som beskyttelse mot den skarpe sola.

L1070199

Polaroid Sun – Polaroids nyeste kolleksjon bærer preg av at et nytt og mer fasjonabelt design fra Italia som har utformet kolleksjonen for SS18. I tillegg så inkluderer solbrillene polariserte glass, der av navnet, som igjen gir et bedre bildet av omgivelsene, så naturen blir enda vakrere.

L1070303

Søt og delikat i lys minte fra Polaroid Sun.

L1070244

Mother of pearl – med et skinn av perlemor og graderte glass fra Karl Lagerfeld, som igjen leverer en helt fab solbrillekolleksjon for SS18.

Foto: Stine Westlund

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s