Frame styling

En brille kan fremheve dine beste trekk. Med riktig fargevalg – kan innfatningen få huden din til å gløde og øynene dine til å glitre. Mange er usikre på om de har en rund, oval, firkantet, hjerte, dråpe eller rektangulær ansiktsform. Sannheten er at de fleste av oss ofte har en blanding av disse ansiktsformene, så her er det viktig å se på hovedtrekkene; panne, kinnlinje, kjeve- og hakeparti. I tillegg til farge og form, må man alltid sørge for rett bredde, og riktig passform over nesen. Her følger noen gode tips og råd ved utvelgelse av innfatning, med supre og sporty kollegaer som flotte modeller♥

Form:

Det viktigste er å finne riktig bredde, det bredeste punktet på innfatningen skal gå kant i kant med kinnlinjen. Nesebroen skal alltid være i starten av neseroten. Øvre brillekant skal ha en fin plassering mellom øyet og øyenbryn, og kan med fordel følge brynet.

Cat eye fasongen er perfekt til Tines nette ansiktsform.

Anne har en oval ansiktsform, hvilket gjør at hun kler de fleste brillefasonger. Denne innfatningen i smaragdgrønt er nydelig til Annes hårfarge og varme hudtone.

 

Frode som har en rundere kinnlinje vil en kantete rektangulær brille bryte opp formen, og gi ham et mer markant uttrykk.

Nydelig form til Line med regulerbare neseputer som gjør at du enkelt kan regulere nesebroen så den sitter perfekt over neseroten. En avrundet brille vil myke opp de som har et mer definert kjeveparti.

 

L1070609

Galt – det er tydelig å se når en pilotbrille sitter feil, her kommer den doble nesebroen for høyt, slik at øyenbrynene er under øvre brillekant.

L1070625

Riktig – med regulerbare neseputer og korrekt brobredde kan du enkelt regulere slik at innfatningen sitter perfekt.

Farge:

Fargehjulet – fargene som er på motsatt side av fargesirkelen, er komplementærfarger. For å forsterke øyenfargen din, velg innfatning i komplementærfargen til øynene dine.fargesirkel_5_221

Se eksempler på dette:

L1070650

Blå øyne – på motsatt side av primærfargen blå finner du oransje, her ser man tydelig at Tines nydelige blå øyne kommer ennå bedre frem ved valg av en honningfarget ramme.

L1070540

Grønne øyne – Lines vakre grønnspettede øyne kommer ennå bedre frem ved valg av en rød eller plommefarget innfatning.

Brune øyne har mye gult i seg og rett ovenfor primærfargen gult på fargehjulet finner du komplementærfargen lilla, som vil gjøre dine brune øyne mer intense.

Kald vs Varm:

Er man usikker på om man kler varme eller kalde farger, er mitt beste tips å prøve en gull- og sølvfarget innfatning, og du vil med en gang se om huden guster eller gløder. Noen er så heldig å ha en nøytral hudtone, hvilket gjør at du kler både varme og kalde fargetoner.

Foto: Stine Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s