Smith

smith 3

From sand to snow – Smith eyewear ble grunnlagt i 1965 av Dr. Bob Smith i Idaho, og var den første som utviklet ski goggles, slik vi kjenner dem i dag. Merket er en pionér innen sports eyewear med avansert teknologi for optimal ytelse og opplevelser for de som ferdes i sjø og snø, sport og fritid, i naturens vakre omgivelser.

L1080875

See more do more – Carbonic. Karboniske glass, for best visuell og optisk synskomfort, i tillegg er glassene ekstra motstandsdyktig mot riper og støt, vann- og smussavstøtende, og selvfølgelig med 100% UV beskyttelse.

L1080897

Racer – karbongrå grilamid, et superlett og slitesterkt materiale som opprettholder sin form under alle temperaturforhold.

L1080912

Med auto lock-hengsler som bidrar til en stødig og stabil brille.

L1080917

Innfelte neseputer og endestykker i silikon gir en antiskli-effekt, og gjør at brillen holder seg på plass selv under krevende og anstrengende forhold.

L1080923

Outdoor adventure – Smith byr på et fresht design, som matt krystall- og røkfinish med detaljer i fiolett, blått og neon. Ulike varianter av speilglass som sun red, azur, sun green, violet og platinum for en mer sporty look.

 

L1080921

Sun Valley – lett og behagelig, antiskli og med stabil passform gjør dette til den perfekte solbrillen for den aktive strandløve eller langrennsløper.

 

Foto: Stine og Christer Folke Westlund

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s