Metallic

L1080995

Brillemoten er mangfoldig, og hurra for det, slik at vi alle kan finne noe vi trives med på nesen. Metallinnfatninger blir stadig mer populært, da acetatrammer lenge har ruvet markedet. Her er et kult knippe råfine fasonger i ulik metallfinish.

L1080959

Foxy – matt mot blankt gullmetall, spennende foxy og feminin cat eye.

L1080943

Morning bliss – nydelig form i lys matt antikkgull, en metallinnfatning blir ikke så markant som en acetatramme, og gir dermed en mykere look.

L1080984

Black & gold – lekker kombinasjon, her i en metallisk browline, retro og sofistikert.

P1010644

P1010643

Petite perle – avrundet form i matt sort med logo i blankt gullmetall fra det italienske merket Love Moschino.

P1010638

Sarte pasteller – lys rosa i shiny metall, i en firkantet form med emaljerte stenger fra Red or Dead, rund ramme fra Balmain med en svak fargegradering i glassene i lys fiolett – en trend vi vil se mer av i tiden som kommer.

P1010640

Aviator – piloten er unik, som denne fra Tiger of Sweden, da den enten komplementerer stylen eller står som en flott kontrast til et formelt eller pyntet antrekk.  En råkul favoritt hos meg som jeg mener kan heve et hvert antrekk.

P1010651

Personlige favoritter fra Karl Lagerfeld og Lyle&Scott som jeg ofte tar på meg til fest, unike former i metall, som jeg synes er perfekte kombinert med et pyntet antrekk, og jeg liker at fargen på metallet matcher øvrig accessory.

stine1

Briller har alltid fascinert meg – fra jeg var liten til jeg på ungdomsskolen gjorde det jeg kunne for å få meg et par, men forgjeves, da det viste seg at jeg hadde perfekt syn. Likevel hendte det titt og ofte at jeg stakk innom den lokale optikeren for å prøve ut forskjellige par, og jeg oppdaget tidlig hvor gøy det var å leke med forskjellige uttrykk som skapes ved å sette et par briller på nesen.

At briller er en nødvendighet, og at det i tillegg er med på å utrykke personlighet og stil, bidrar til behov for en egen brillegarderobe med forskjellige briller til ulike antrekk og anledninger.

Foto: Stine og Christer Folke Westlund

2 kommentarer om “Metallic

    1. Hei:) Dette er en solbrille fra Polaroid modell 4054/s AOZQD, som jeg har slipt klare glass i. Vh Stine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s